Θερμοφόρα νερού 1 Lit

5,90 

Θερμοφόρα λευκή μικρή, χωρητικότητας 1 lit, εξαιρετικά πρακτική για ηρεμία και ανακούφιση από τον πόνο και το μυικό άλγος.

Είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας για μεγάλη αντοχή. Είναι ιδανική για να ανακουφίζει τα μωρά από κολικούς και πόνους αλλά και τους μεγαλύτερους από μυικούς πόνους και στρες.

Συστήνεται ιδίως στις γυναίκες για ανακούφιση από πόνους περιόδου με φυσικό τρόπο.

2 σε απόθεμα

Περιγραφή

Αποκτήστε την απόλυτη ανακούφιση από τους μυικούς πόνους και το στρες με την χρήση μιας θερμοφόρας. Με τον κομψό σχεδιασμό της και την εξαιρετική πρακτικότητά της, αποτελεί την ιδανική επιλογή για ενήλικες και παιδιά.

Χαρακτηριστικά:

  1. Υλικά Υψηλής Ποιότητας: Κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά υψηλής ποιότητας που εγγυώνται την αντοχή και την ασφάλεια της χρήσης της για πολλά χρόνια.
  2. Ευελιξία Χρήσης: Είναι ιδανική για την ανακούφιση από μυικούς πόνους, στρες, κολικούς στα μωρά, καθώς και πόνους περιόδου, προσφέροντας φυσική θερμότητα όπου είναι απαραίτητη.
  3. Εύχρηστη και Πρακτική: Με εργονομικό σχεδιασμό, είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και μπορεί να φέρει ανακούφιση και άνεση σε κάθε στιγμή της ημέρας.
  4. Φυσική Ανακούφιση: Συστήνεται ιδιαίτερα στις γυναίκες για φυσική ανακούφιση από πόνους περιόδου, δημιουργώντας ένα ήρεμο και άνετο περιβάλλον.
  5. Ευκολία Φύλαξης και Καθαρισμού: Το μέγεθος και ο σχεδιασμός της επιτρέπουν εύκολη φύλαξη και καθαρισμό, καθιστώντας την ιδανική για καθημερινή χρήση.

Η θερμοφόρα μας είναι το τέλειο δώρο για τους αγαπημένους σας ή για τον εαυτό σας, προσφέροντας ζεστασιά και ανακούφιση από τον πόνο σε κάθε στιγμή. Επενδύστε στην άνεση και την ευεξία σας με την εξαιρετική μας θερμοφόρα λευκής απόχρωσης.